Spoznajte čar nevtralnih tapet

Ob misli na tapete najprej pomislimo na živahne, dramatične vzorce. A tudi tapete so lahko nevtralnih barv in vzorcev, in prav na ta sramežljiv način jim uspeva v prostor vnesti nepojasnjen šarm ter toplino. Tapete z nežnimi vzorci ali teksturo na nevsiljiv način poskrbijo za prazne stene in jih oblečejo v elegantno podobo. Z njimi hodnik, stena za kavčem, pralnica, predsoba ali pa otroška soba deluje kot urejen, povezan in estetsko dovršen prostor, na katerega nismo pozabili.

Prijeten, a sofisticiran dom

Si želite v svoj dom vnesti več topline, občutka, da je prostor »dokončan«, ali pa malo elegance? To lahko storite z nežnimi vzorci, barvo in teksturo tapet, ki jih izberete glede na stil opremljanja, ki vam je blizu. Kljub temu, da vas morda vzorec nežnih črt ali pa teksture ne prepriča, je lahko to odlična rešitev za prostore, v katerih bi sicer stene pustili prazne in hladne.

Ravnovesje med igro umirjenosti in drznega barvnega kontrasta

Če imate radi kontrast in močne barve, a le do določene mere, vam bodo stene v nevtralnih tapetah pomagale ustvariti ravnovesje. Stene v nevtralnih tapetah bodo izžarevale toplino, drznejše barve pa boste lahko uporabili pri pohištvu in dodatkih.

Izbira motiva, barve in teksture za različne stile

Nevtralne tapete ponujajo široko uporabo v različnih stilih notranjega oblikovanja. Uporabite jih lahko v elegantnem domu, ki mu bodo dodale prefinjenost, v minimalističnem domu za več sproščene topline, ali pa pri »boho stilu« za več teksture. Pri eklektičnemu stilu lahko uporabite tapete za več dimenzije in vizualne globine, še posebej pa so odlične pri sodobnemu stilu, ki predstavlja stičišče moderne in klasične elegance.

Ustvarite želeno razpoloženje v sobi

S tapetami lahko na enostaven način spremenite razpoloženje v vašem stanovanju. Bi radi vanj vnesli eleganco sodobnega stila 50-ih? Ali pa obdobja Art Deco? Tapete nam lahko ponudijo kanček romantike ali pa občutek strukture in urejenosti, ki bo običajno sodobno stanovanje spremenil v individualen dom z osebnostjo. Še posebej odlične so za prostore, na katere pogosto pozabimo, kot so delovni prostori, pralnice, otroške sobe in jedilni koti. Tudi stena za kavčem v dnevni sobi bo zaživela v prijetni toplini z nežno tapeto. Tapete z rahlim vzorcem ali teksturo so še posebej odlične za hodnike, predsobe in stopnišča, na katere morda kdaj pozabimo.

Vir: monikahibbs.com
Vir: miltonandking.com
Vir: Pinterest.com
Vir: livetteswallpaper.com
Vir: burkedecor.com
Vir: matuu.eu
Vir: matuu.eu
Vir: lindsaysaccullo.com
Vir: matuu.eu
Vir: homestolove.com_.au
Vir: fabricsandpapers.com
Vir: etsy.com
Vir: etsy.com
Vir: etsy.com
Vir: Pinterest.com
Vir: domino.com
Vir: deugnietenco.nl
Vir: decorpad.com
Vir: decorpad.com
Vir: decorpad.com
Vir: Pinterest.com
Vir: burkedecor.com
Vir: burkedecor.com
Vir: anthropologie.com
Vir: anthropologie.com
Vir: andreagrbic.com
Vir: andimorsedesign.com
Vir: alysewarren.com
Vir: aanyalinen.com
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: winterdaisy.com
Vir: mallorimaphotography.com
Vir: luluandgeorgia.com
Vir: wallpapertrader.com
Vir: wallpaperdirect.com
Vir: wallpaperdirect.com
Vir: loomwell.com
Vir: lovevsdesign.com
Vir: studio-mcgee.com
Vir: stuartgraham.co
Vir: spoonflower.com
Vir: spoonflower.com
Vir: sblonginteriors.com
Vir: roommatesdecor.com
Vir: rockymountaindecals.ca
Vir: lovevsdesign.com
Vir: remodelista.com
Vir: rawpixel.com
Vir: ragno.co_.uk
Vir: oliveetoriel.com
Vir: oliveetoriel.com
Vir: nicole-autumn.tumblr.com