Tokrat predstavljamo veselo in barvito hišo za sanjski morski pobeg, ki se sicer nahaja na belih obalah Floride, a nam lahko služi kot navdih pri opremljanju domačega doma ali pa še bolje, lastnega vikenda na morju. Hiša na obali je bila zasnovana za veliko družino, prepoznavnega nogometnega igralca, njegovo partnerico in devet otrok. Poleg tega pa so želeli v počitniški hišici preživljati počitnice tudi s člani razširjene družine. Njihova glavna želja in potreba so bile tako dodatne spalne in bivanjske kapacitete, ki jih v objektu zagotovo ne manjka.

Tradicionalno leseno strukturo dopolnjujejo pohištvo, inštalacije in zaključki, interier pa ima pridih obale ter morskega življenja. V celotni notranjosti hiše najdemo les pinije, ki je izredno dekorativno in slikovito drevo, eno najbolj značilnih dreves na obalah Sredozemskega morja (izjemno lep pinijev drevored je na cesti proti Portorožu). V les pinije je oblečena tudi zunanjost hiše.

Pohištvo je igrivo, a trdno in kakovostno. Velik dnevni prostor in spalnice s pogradi zagotavljajo prijetno bivanje številnim obiskovalcem. Poleg izjemnega razgleda, hiša nudi odprto in zračno postavitev s svežo, pomirjujočo paleto zelenih in modrih odtenkov. Tradicionalno kombinacijo modre in bele poživljajo odtenki roze, svetlo zelene in živahne turkizne. Hiša je vsekakor razkošna, a s svojo morsko temo oddaja sproščen in vabljiv občutek – ravno prav za druženje z družino in uživanje na plaži.

Vir: One King Design