Večno poletje so sanje mnogih, a tudi jesen ima zagotovo svoj šarm. Osebno mi je najljubših tistih nekaj tednov, ki se prevešajo iz poletja v jesen. Ko začutimo prvi jesenski veter in zaslišimo šelestenje mogočnih krošenj, popoldansko sonce pa vse okoli nas obarva s toplo zlato rumeno svetlobo. Zlata jesen. Čudovite tople tone in zlatorumene jeseni lahko vnesemo tudi v naš dom in uživamo v toplini naravnih tonov, barv in materialov, ki objamejo našo dušo.

Igra hladnih zemeljskih tonov in topline lesa

Vabljivi odtenki lesa in zlato rumene povezujejo usihajoče poletje ter prihajajočo jesen, nam pa ponujajo prelepo barvno paleto. Ta ni omejena le na prehodni letni čas. Pravzaprav je lahko naša čudovita stalnica, ki predstavlja udobje in domačnost. Tokrat smo se posvetili kombinaciji bolj hladnih peščenih zemeljskih tonov in toplega lesa. Tej igri svežih hladnih odtenkov s toplim, bogatim lesom pa se včasih pridružijo še bolj globoki opečnati toni ter odtenki modre.

Izbira oblikovnih poudarkov

Za še bolj rustikalen in teksturiran videz izberite naravne materiale, originalne lesene mize narejene iz enega kosa, lesene tramove, vidno opeko, talne ploščice v zemeljskih barvah, belo barvo za svežino, naravne materiale, kot je lan, svetila in senčila iz naravnih materialov ter stole z zanimivimi oblikami in teksturami. Veliko je povezanosti z naravo, ustvarjanja občutka udobja, prostor diha in ni prenasičen, vse skupaj pa diha skozi zadržano eleganco.